The KudoZ open glossary is a browsable glossary of terms translated via the KudoZ term help network.

English to Albanian Other Translation Glossary

English term Albanian translation
advocate / advocacy përfaqësues / mbrojtës/ /përfaqësim/mbrojtje
Entered by: Ledja
beyond the realm of reason përtej sferës së arsyes
Entered by: Αlban SHPΑTΑ
Consistent or inconsistent testimony? Dëshmi e njëtrajtshme apo kontradiktore? / Dëshmi gjithmonë e njëllojtë, apo që ndryshohet?
Entered by: Monika Coulson
down grade dishezë / tatëpjetë
Entered by: Ledja
flush shkarkues
good afternoon mirëdita
Herpes - Sexually Transmitted Virus herpes - sëmundje virale që transmetohet në mënyrë seksuale
Entered by: Monika Coulson
housing surgery shërbimi i këshillimit dhe informimit për banesat
Entered by: Αlban SHPΑTΑ
I'm convincing myself envious people give us the evil eye Po më mbushet mendja që njerëzit ziliqarë na marrin më sysh
lint push/pupriza
milestone payment pagesa për fazë/etapë/objektiv
Stocker/softlines worker sistemues raftesh/punëtor i repartit të tekstileve
subsidiary refugee person nën mbrojtje të përkohshme
Entered by: Αlban SHPΑTΑ
Test bench platformë testimi
Vegetable Shortening (Palm & Palm Kernel) yndyrë bimore
Entered by: Sherefedin MUSTAFA

Your current localization setting

English

Select a language

Term search
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search