The KudoZ open glossary is a browsable glossary of terms translated via the KudoZ term help network.

English to Albanian Religion Translation Glossary

English term Albanian translation
a measuring rod, benchmark shkop matës, standard gjykimi
Entered by: Monika Coulson
book series seria/cikli i librave
Entered by: Roland Lelaj
churches and ministries Kishave dhe klerikëve (ose priftërinjëve)
Entered by: Roland Lelaj
covenant theology teologjia e besëlidhjes / besëlidhore
Entered by: Roland Lelaj
I baptize you in the name of the Father, and the Son, and the Holy Spirit Unë të pagëzoj në emër të Atit, të Birit dhe të Shpirtit të Shenjtë.
providence provani
Entered by: Monika Coulson
pulpit foltore, pult, katedër
Entered by: Roland Lelaj

Your current localization setting

English

Select a language

Term search
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search