The KudoZ open glossary is a browsable glossary of terms translated via the KudoZ term help network.

English to Albanian Tourism & Travel Translation Glossary

English term Albanian translation
and take me where you are Merrmë dhe mua aty ku je
boarding pass fletëhyrje
Entered by: Monika Coulson
buffet breakfast mëngjes me vetëshërbim
Entered by: Monika Coulson
claim tag Etiketa e kërkesës; Etiketa e deklarimit të mallit
ecotourism ekoturizmi
Full board pension i plotë; pension me ushqim e fjetje
Entered by: Monika Coulson
joint passport pasaportë e përbashkët
Entered by: Monika Coulson
occupancy rate Norma e shfrytëzimit të dhomave
rollercoaster tren argëtimi / rrotullues
Entered by: Elvana Moore

Your current localization setting

English

Select a language

Term search
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search