bracket

15:59 Jul 7, 2004
English to Norwegian translations [PRO]
Tech/Engineering - Computers: Hardware
English term or phrase: bracket
Dataspesifikasjoner kan være litt kryptiske. Hva betyr det når et kort har "2-slot I/O bracket"? Dette blir litt mekanisk for meg. Det hevdes også at et av kortene har en "plastic extender bracket". Håper det sier noen av dere noe.
Lars Finsen
Local time: 02:54


Summary of answers provided
3 +1brakett
Elisabeth Bull


  

Answers


33 mins   confidence: Answerer confidence 3/5Answerer confidence 3/5 peer agreement (net): +1
brakett


Explanation:
Vet ikke akkurat hva dette er, hva med direkteoversettelsen 2-spors I/U-brakett? I følge Clue kan Bracket også være en konsoll, vinkelstøtte eller kneplate.

Elisabeth Bull
Local time: 02:54
Specializes in field
Native speaker of: Norwegian
PRO pts in category: 4
Grading comment
Det ser ut til at det er to betydninger av ordet som foreligger her. I "2-slot I/O-bracket" mener de at kortet opptar 2 I/U-plasser, mens i "Plastic extender bracket" er bracket en fysisk ting som forlenger et hylster på kortet. Hylsteret har også en slags omfattelsesfunksjon, da. I det siste tilfellet forenklet jeg bare begrepet litt og snakket om en "forlengelse".

Peer comments on this answer (and responses from the answerer)
agree  Ivan Eikås Skjøstad
1 hr
Login to enter a peer comment (or grade)
The asker has declined this answer
Comment: Det ser ut til at det er to betydninger av ordet som foreligger her. I "2-slot I/O-bracket" mener de at kortet opptar 2 I/U-plasser, mens i "Plastic extender bracket" er bracket en fysisk ting som forlenger et hylster på kortet. Hylsteret har også en slags omfattelsesfunksjon, da. I det siste tilfellet forenklet jeg bare begrepet litt og snakket om en "forlengelse".Login or register (free and only takes a few minutes) to participate in this question.

You will also have access to many other tools and opportunities designed for those who have language-related jobs (or are passionate about them). Participation is free and the site has a strict confidentiality policy.

KudoZ™ translation help

The KudoZ network provides a framework for translators and others to assist each other with translations or explanations of terms and short phrases.


See also:

Your current localization setting

English

Select a language

Term search
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search