Translation glossary: Automotive

Creator:
Filter
Reset
Showing entries 1-4 of 4
 
Arduous interim serviceпериодичен сервис при вонредни услови на експлоатација 
English to Macedonian
Body and paint limitгаранција (ограничување/лимит) на каросерија и боја 
English to Macedonian
Odometer Readingотчитување на одометар/ отчитување на бројач/мерач на (поминати) километри 
English to Macedonian
Service Schedule Marketпазарни препораки/ препораки на пазарот за сервисен интервал 
English to Macedonian

Your current localization setting

English

Select a language

All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search