ProZ.com Powwows
This powwow has already been held!

[View Powwow Report]

ProZ.com powwow: Third Pastrmajlija Powwow

December 18, 2010, 1:00 pm
Macedonia (FYROM)VelesIn personMacedonian
Драги колеги,

Се ближи крајот на уште една деловна година, а со тоа и време за нашата традиционална годишна средба на преведувачи.

Годинава, гости на средбата ќе бидат Жаклина и Ратко Павиќевиќ, советници-генералисти на Агенцијата за претприемништво на Р. Македонија во областа советување околу финансии, регистрации на фирми и изработка на бизнис планови. Тие ќе се обидат да дадат одговор на сите ваши прашања во врска со можниот правен статус на преведувачот, како и прашања од областа на финансиите и ниговодството.

Доколку имате свои предлози и идеи за кои би сакале да дискутираме, слободно поставете ги.

Воедно, ги замолуваме сите кои не го потврдиле своето присуство да го сторат тоа, како би можеле да извршиме соодветна резервација во бродот Панини.

Повелете на прекрасна дружба!

Контакт тел: 072 272 142 (Билјана)

Ве молам потврдете го Вашето присуство најдоцна до среда, за да можеме да извршиме резервација

Login to add your name to the list of people interested.Click here to login now.

Click here to register. (It is free.)


ProZ.com Users attending this Powwow

: organizer : photos : report : host

Interested members (23) / Confirmed: 11 / Tentative: 3
Name NoteWill Attend
Biljana Vasileva Bojcev  \"Organizer\" \"Reporter\" \"Photographer\" ...  y
Gabriela Nikolova  \"Photographer\" ...  y
Jasmina Martinovska  \"Photographer\" Jejjjjj it's pastrmajlija season again. I can't wait to see you all :)  
Irena Kacarski-Kimova   ...  
Gabriela Breslieva   ...  y
Stole Markovski   ...  y
Rodna Ruskovska  \"Photographer\" ...  y
Milka milka@telekabel.net.mk   I hardly wait to see this good company.  y
Arsovska   ...  
Hristina Dojčinova  \"Photographer\" ...  y
Elica Zlatkova   ...  y
Mia Neshovska   ...  y
Sandra Neshova Krajchev  \"Host\" ...  y
Svetlana Trajkovska   ...  
ivaobjan   maja  
Sashenka Ljuben   Sashenka Gramatova-Ljuben, Би сакала да присуствувам, но се уште не можам да потврдам со сигурност дека ќе дојдам.  m
XMajdarina (X)   ...  m
AleksandrA015   ...  
Sonja Filipova-Gajdova   Interesting topic and great choice of venue. I have other plans, unfortunately, including a Sveti Nikola Slava! Looking forward to the next powwow - you all have a great one next week!   n
Marija Georgievska   ...  m
SnezhanaL   Lelova Snezhana  y
germanist   ...  
Bojan Kicurovski   ...  
Postings about this event

Something went wrong...
Access to this topic may be restricted. Please login.Your current localization setting

English

Select a language

All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search