ProZ.com Powwows
This powwow has already been held!

[View Powwow Report]

ProZ.com powwow: Study trip Macedonia - part 2

July 3, 2017, 10:30 pm
Macedonia (FYROM)PrilepIn personMacedonian
Драги колеги,

Ве поканувам на средба на преведувачи и толкувачи на 29 април во Прилеп.

Карактерот на средбата е неформален, а предвиден е и краток работен дел. Моментално правам истражување како дел од докторската дисертација на којашто работам ("A model strategy for success in the market of freelance translators: key determiners"). Се надевам дека темава ќе ве заинтригира и би сакала да споделиме искуства и мислења. Ќе ве замолам да пополните прашалник поврзан со истражувањето (доброволна активност). Пополнувањето на прашалникот нема да ви одземе повеќе од 10-15 минути, а потоа ќе може и официјално да го почнеме викендот во релаксирана атмосфера!

Место: ќе биде дополнително објавено

Време: 12.30 часот

Голем поздрав и се гледаме,
Милена


Login to add your name to the list of people interested.Click here to login now.

Click here to register. (It is free.)


ProZ.com Users attending this Powwow

: organizer : photos : report : host

Interested members (7) / Confirmed: 2 / Tentative: 2
Name NoteWill Attend
Milena Chkripeska  \"Organizer\" \"Reporter\" \"Photographer\" ...  y
Goran Dimitriev   ...  m
Irena Kacarski-Kimova   ...  
Ekaterina Kroumova   ...  n
Nadica Gjosevska   ...  n
Larysa Shell  \"Photographer\" ...  y
Uroš Tašev   ...  m


Postings about this event
Your current localization setting

English

Select a language

All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search