Working languages:
English to Romanian

Poe
Creativ, ambitios si corect...

Local time: 13:44 EET (GMT+2)
Account type Freelance translator and/or interpreter
Data security Created by Evelio Clavel-Rosales This person has a SecurePRO™ card. Because this person is not a ProZ.com Plus subscriber, to view his or her SecurePRO™ card you must be a ProZ.com Business member or Plus subscriber.
Services Translation, Interpreting, Editing/proofreading, Voiceover (dubbing), Training
Expertise Detailed fields not specified.
Experience Registered at ProZ.com: Jun 2005.
ProZ.com Certified PRO certificate(s) N/A
Credentials N/A
Memberships N/A
Software N/A
Bio
Deocamdata sunt student. Ca traducator am lucrat pana acuma doar cu unele lucrari de diploma. Nu am deci experienta in domeniu dar am un certificat Cambridge si cateva premii la olimpiadele de engleza din liceu. Nu am obiceiul sa ma dau batut si nu am abandonat nici un proiect pana acuma. Cam atat.

Realizarile mele se rezuma la o intrare cu bursa la facultatea de Matematoica si Informatica Babes-Bolyai din Cluj. Pe langa acestea am obtinut o serie de premii la concursurile de matematica si limba engleza pe parcursul liceului. Preturile mele ar fi in functie de cerintele clientului, in principiu 10000/pagina pentru traduceri in/din limba engleza.
Keywords: Smart, outgoing, creative and fair.That's all...


Profile last updated
Nov 29, 2013More translators and interpreters: English to Romanian   More language pairsYour current localization setting

English

Select a language

All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search