Working languages:
English to Romanian

herbafarm
Produse naturiste

Romania
Local time: 01:05 EET (GMT+2)

Native in: Romanian Native in Romanian
Account type Freelance translator and/or interpreter
Data security Created by Evelio Clavel-Rosales This person has a SecurePRO™ card. Because this person is not a ProZ.com Plus subscriber, to view his or her SecurePRO™ card you must be a ProZ.com Business member or Plus subscriber.
Services Translation, Interpreting, Editing/proofreading
Expertise Detailed fields not specified.
Experience Registered at ProZ.com: Jan 2010.
ProZ.com Certified PRO certificate(s) N/A
Credentials N/A
Memberships N/A
Software N/A
Website http://www.herbafarm.ro
CV/Resume CV available upon request
Bio
Herbafarm.ro este un magazin Naturist cu peste 1900 de produse naturiste pentru diferite afectiuni, prin acest magazin ne dorim sa atragem cat mai multi clienti, avand o gama foarte variata de produse naturiste pe baza de p[lante naturale iar preturile sunt cele mai mici de pe piata. Herbafarm.ro are o echipa tanara, dinamica, eforturile noastre se concentreaza pe satisfacerea si fidelizarea clientilor, de aici si continua evolutie a site-ului si a tuturor ofertelor noastre care vin in intampinarea nevoilor acestora.. Produsele comercializate de noi sunt produse naturiste, facute din plante foarte rare, avand efecte benefice impotriva mutlitudinii de afectiuni ale corpului uman. Orice aveti nevoie gasiti aici. Intrati si cumparati si nu veti fi dezamagiti. Puteti rezerva produsele prin comenzi on-line de pe site-ul HERBAFARM. Succes la cumparaturi!
herbafarm's Twitter updates


  Profile last updated
  Nov 29, 2013  More translators and interpreters: English to Romanian   More language pairs  Your current localization setting

  English

  Select a language

  All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search