Asked | Open questions | Answered
Points Date Pair Term / Answer given Level Status Gloss
4 Dec 24 '07 eng>alb misplaced (stilolapsa, lapsa) që nuk janë vendosur në vendin e duhur easy closed ok
- Nov 22 '07 eng>alb Goodbye and good luck. mirupafshim dhe fat të mbarë easy closed no
4 Apr 24 '07 alb>ell martuar/personale έγγαμη easy closed ok
- Jan 31 '07 eng>alb The roof of our house çatia e shtepise tone easy closed ok
Asked | Open questions | Answered