Search ProZ.com profile taglines - Albanian

Use this tool to search for service providers by their tagline, or use it for inspiration to create your own tagline.

Showing 1 - 20 of 51 taglines

ProZ.com profile photo
Albania
English to Albanian
Engleta Malaj
Pune dhe Perkushtim
Recently added

0
ProZ.com profile photo
Albania
Greek to Albanian
Andi Mici
Perkthime
Recently added

0
ProZ.com profile photo
United States
Sokol Kongoli
Përkthime të liçensuara, noterizime
Recently added

0
ProZ.com profile photo
Germany
English to Albanian
Ahmet Murati
TIK, 19 punë dhe përkthime
Recently added

0
ProZ.com profile photo
Albania
Val Hej
Pune profesionale shume vjecare.
Recently added

0
ProZ.com profile photo
Serbia
Serbian to Albanian
rilind ramani
perkthyes shqip-serbisht

0
ProZ.com profile photo
Albania
English to Albanian
Migena Kondo
Profesional dhe te shpejte!

0
ProZ.com profile photo
Albanian to German
Shpend Memaj
gjermanisht-shqip, albanisch-deutsch

0
ProZ.com profile photo
Macedonia (FYROM)
English to Albanian
Bashkim Saiti
Përkthyes, ekspert gjyqësor i licencuar

0
ProZ.com profile photo
Albania
Albanian to Serbo-Croat
bina-
dokumentet ligjore,materiale te ndryshme

0
ProZ.com profile photo
Albania
Albanian to English
tefta2015
Specialis i gjuhes Shqipe dhe Angleze

0
ProZ.com profile photo
Albania
Italian to Albanian
Evis Muca
Kam shume vite qe merrem me perkthime.

0
ProZ.com profile photo
English to Albanian
Parid Plaku
Përkthyes Anglisht Shqip, Shqip Anglisht

0
ProZ.com profile photo
Albania
English to Albanian
Shkendie Ibrahimi
5 vite esperience me përkthime

0
ProZ.com profile photo
United Kingdom
Albanian
Albiona Totri
Eksperte ne turizem, ligj dhe biznes.

0
ProZ.com profile photo
United States
Albanian to English
Vigjilent Murtezani
Përshendetje

0
ProZ.com profile photo
Albania
English to Albanian
Adela Radovani
Përkthime me profil mjekësor

0
ProZ.com profile photo
Albania
English to Albanian
Sonila Sinanaj
18 vite eksperience

0
ProZ.com profile photo
Albania
English to Albanian
Aurora Pirani
Përkthyese e teksteve mjeksore.

0
ProZ.com profile photo
United States
English to Albanian
Klara Duka
Perkthime Anglisht-Shqip

0
Next »

Showing 1 - 20 of 51 taglines.

Pro tip

ProZ.com members are able to enter taglines in as many languages as they wish.
More about membership

Your current localization setting

English

Select a language

All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search