Problem with characters encoding while using Logoport
Thread poster: Nikolaos Katris

Nikolaos Katris  Identity Verified
Greece
Local time: 16:54
Member (2009)
English to Greek
+ ...
Sep 21, 2009

Hello.

I am using Logoport for translating some rtf files into Greek. The problem is that when I close a segment the Greek characters turn into unreadable ones. When I re-open the segment I see that the TM displays the correct characters, while the target segment still contains wrong characters. In order to fix this I have to enter the correct translation again several times before it is finally saved. Does anyone know what is the problem? I use Microsoft Office 2007 and Windows Vista.

Thanks!


 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Problem with characters encoding while using Logoport

Advanced search







PerfectIt consistency checker
Faster Checking, Greater Accuracy

PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.

More info »
SDL MultiTerm 2017
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2017 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2017 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search