Pagina's in het onderwerp: [1 2] > |
Powwow: Kraków - Poland
|
|
Również dziękuję :-) | Oct 21, 2009 |
Bardzo się cieszę, że miałam szansę spotkać się z kolegami i koleżankami po fachu.
Mam nadzieję na kolejne spotkania!
Pozdrawiam wszystkich, Magdalena | | |
Jerzy Czopik Duitsland Local time: 13:43 Lid 2003 Pools naar Duits + ... Proszę o rozsądne porpozycje miejsca | Oct 9, 2009 |
jak już pisałem na forum, moją preferowaną lokacją jedzeniową byłaby Farina na Marka, ale chętnie dostosuję się do bardziej adekwatnych porpozycji, o ile nie będzie to Huta albo inne okolice daleko od centrum. Optimum byłby Rynek albo w obrębie Plant | | |
Rynek albo Kazimierz | Oct 9, 2009 |
mieszkam dokładnie w połowie drogi, więc te dwie lokalizacje są jak najbardziej | | |
Pavlos Local time: 13:43 Engels naar Pools + ... Zdaję się na Was | Oct 9, 2009 |
Ja akurat mieszkam na Hucie, więc się nie wypowiadam - swoją drogą wcale nie jest tak daleko od centrum, jak się to mieszkającym w centrum wydaje. | |
|
|
Mieszkam na Kazimierzu | Oct 9, 2009 |
Wszędzie mam blisko - no może z wyjątkiem Huty ;D | | |
Może Del Papa | Oct 9, 2009 |
blisko Rynku, na ul. Św. Tomasza 6, pyszne jedzenie... | | |
Jerzy Czopik Duitsland Local time: 13:43 Lid 2003 Pools naar Duits + ... Tomasza 6 jest super | Oct 9, 2009 |
ale Kazimierzem też nie pogardzę.
Skonkretyzujmy to w miarę możliwości przez weekend.
@Joanna: czy byłabyś skłonna dokonać tamże rezerwacji na powiedzmy 12 osób? Tak, żeby nas nie ścigali z minimu konsumpcyjnym itp.?
Co do Huty - wybaczcie, ale ja z Grzegórzek jestem, to dla mnie Huta już nie Kraków, chociaż pewien czas na Czyżynach (Dywizjonu 303) mieszkałem. Ale to stare dzieje, chętnie opowiem na pałłale. | | |
Del papa wygląda w porządku | Oct 10, 2009 |
Nigdy tam nie byłam, ale strona wygląda ok - chętnie poznam nowe miejsce.
Na Farinie i Farinelli się nacięłam i już nie polecam, choć lubiłam te restauracje.
Na Kazimierzu mogę polecić Al Dente i Pepe Rosso (obie na Kupa, dwa kroki od Placu Nowego). | |
|
|
ok, na którą zrobić rezerwację? | Oct 10, 2009 |
19? 20? | | |
|
Jerzy Czopik Duitsland Local time: 13:43 Lid 2003 Pools naar Duits + ... Decyzję trzeba podjąć | Oct 10, 2009 |
wobec czego będzie Del Papa o 19:00. Asia, zrobisz rezerwuinek? | | |
17.10 na g. 19, sala 2 na moje nazwisko. Niestety od grupy 12 osób "stawowo" naliczają 10% serwisu :-/ | |
|
|
Jerzy Czopik Duitsland Local time: 13:43 Lid 2003 Pools naar Duits + ... Super - dziękuję | Oct 11, 2009 |
Pewnie będą też chcieli wszystko na jedną fakturę... Albo więc podzielimy "sprawiedliwie" całość przez liczbę głów obecnych, albo spróbujemy od razu krzyczeć o indywidualne faktury.
Czy traktujemy spotkanie czysto luzowo, czy też chcemy mieć "zawodowy" temat, żeby uszło jako spotkanie biznesowe? W przypadku zainteresowania konkretnymi tematami proszę o propozycje... | | |
Temat Tradosa jest nieśmiertelny, można będzie ponarzekać | | |
Tematy zawodowe pojawią się niezależnie od tego, czy ustalimy, że spotkanie jest na luzie | | |
Pagina's in het onderwerp: [1 2] > |