Off topic: Среќна 2008! Autor vlákna: Sherefedin MUSTAFA
|
Почитувани колеги на македонскиот форум,
На сите вас ви пожелувам здравје, успех и се најубаво во Новата Година.
Секако дека 2007 ќе ја запамтиме како година на Македонскиот форум кој представува соодветно признавање на професионалното залагање и подршка на многу членови на овој форум на кои посебно им се заблагодарувам.
Шерефедин | | | Gabriela Nikolova Makedonie (FYROM) Local time: 04:52 angličtina -> makedonština + ...
Благодарам Шерефедине,
И јас се придружувам кон честитките и би сакала на сите ценети колеги и пријатели да им ја честитам Новата година, да посакам многу здравје, среќа, мир, спокој, љубов...бидете среќни!
Габриела | | | Среќна и бериќетна! | Jan 2, 2008 |
Шерефедин, Габи
и сите други драги колеги и пријатели на Proz.com,
ви пожелувам многу здравје и среќа, и секако дружба, соработка и професионален успех и признание во новата година!
Срдечен поздрав,
Ирена | | |
Драги колеги
Среќна Нова година, нека секој миг е исполнет со благосостојба, здравје, лјубов и успех на сите полиња. Се надевам секој сон ќе стане стварност. За многу години пријателства и соработка
Поздрав
Габи | |
|
|
Среќна Нова година и Божиќ | Jan 2, 2008 |
Почитувани колеги, ценети пријатели и драги соработници,
Искрено Ви посакувам Новата 2008 година да ја запаметите по среќата која ќе Ве следи, радоста што ќе блика од Вашите срца, љубовта што ќе ја почувствувате и успехот што ќе го доживеете на секое поле....
Исто�... See more Почитувани колеги, ценети пријатели и драги соработници,
Искрено Ви посакувам Новата 2008 година да ја запаметите по среќата која ќе Ве следи, радоста што ќе блика од Вашите срца, љубовта што ќе ја почувствувате и успехот што ќе го доживеете на секое поле....
Истовремено, Габриела, би сакала да ти честитам за наградата со желби за побројни и поголеми успеси во иднина! Ова е вистински предизвик и се надевам дека ќе претставува поттик за помасовно учество веќе на следниот натпревар.
Со желби за поголема соработка и добро здравје,
Билјана
[Уредено на 2008-01-02 21:04]
[Уредено на 2008-01-02 21:17] ▲ Collapse | | | alinguista Local time: 04:52 francouzština -> makedonština + ... Среќна Нова 2008! | Jan 8, 2008 |
Драги колеги,
Сè најубаво во Новата Година, вам и на вашите блиски. Многу успех и во професионалниот и во приватниот живот.
Поздрав,
Александра | | | Radica Schenck Německo Local time: 04:52 angličtina -> makedonština + ... Среќна Нова Година и Среќен Божиќ !! | Jan 9, 2008 |
Ви пожелувам посреќна и поуспешна од минатата,
повесела и порадосна,
поспокојна и истовремено поинтересна
Нова 2008. Година! | | | To report site rules violations or get help, contact a site moderator: You can also contact site staff by submitting a support request » Среќна 2008! TM-Town | Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business
Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.
More info » |
| Protemos translation business management system | Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!
The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.
More info » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |